Slagerij Klaas Hiemstra

Slagerij Klaas Hiemstra

Slagerij Klaas Hiemstra

Afbeelding

Cadeaus

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan de mogelijkheden die wij als specialist kunnen bieden. Onze ambachtelijke producten zorgen ervoor dat je een heerlijk en uniek cadeau geeft. Kies voor een door ons samengesteld product of stel een eigen pakket samen.

Abraham / Sarah

Een Abraham of Sara is een leuke verrassing voor iemand die 50 jaar wordt. Een prachtig opgemaakte schotel waarbij wij rekening houden met jou wensen ten aanzien van de vleessoorten en het gewicht van de producten. Vanaf € 25,00.

Vleespakket

Verras iemand met verschillende soorten ambachtelijk vlees. In overleg stellen wij het pakket samen, zodat de favoriete producten van de ontvanger toegevoegd kunnen worden. Het vlees kan vanaf € 15,00 opgemaakt worden.

Droge worst

Een origineel en smakelijk cadeau voor de echte droge worst liefhebber.

Halve meter droge worst - € 10,95 per stuk.
Blik droge worst - € 10,95 per stuk.
Beker droge worst
- € 7,95 per stuk.

Cadeaubon

Een cadeaubon kan je bij ons voor ieder bedrag verkrijgen. De ontvanger kan voor het door jou gekozen bedrag producten uitzoeken in de winkel. Zo geef je altijd iets naar wens!

Borrelmandje

Hiermee maak je de ontvanger zeker blij: een mandje vol lekkers. De samenstelling van de mandjes verschilt en kan dus gekozen worden naar de smaak van de ontvanger. Vanaf € 15,00.

Rollade

Een heerlijke rollade is een smaakvol cadeau om weg te geven. Rollades van kip, rund-, kalfs- of varkensvlees er is genoeg keuze.
Wij verpakken de rollades in een doosje.